+36 34 586 888recepcio@hotelkiss.hu

Üzleti turizmus

Hotel Kiss**** Tata | Rendezvény

üzleti

Corporate ajánlat cégek számára

Az üzleti vendégek számára a HOTEL KISS**** tökéletes szálláslehetőséget biztosít elhelyezkedésének köszönhetően.
Szállodánk jól felszerelt, kényelmes, kellemes hangulatú étteremmel, kávézóval, wellness részleggel (külső-belső medencével), biliárd teremmel, játszó teremmel (ahol ping-pong, darts, csocsó asztal található) biztosítja a felfrissülést és a kikapcsolódást egy hosszú munkanap után.

A Hotel újonnan épült szárnya ad helyet superior szobáinknak, amely kialakításakor az elsődleges szempont a kényelem, a modern, kortárs enteriőr kialakítása volt. Ezen szárnyon belül található az újonnan létrehozott Office Sarok, ahol megteremtettük a munkavégzéshez szükséges feltételeket.

A HOTEL KISS**** rendezvény és meeting lehetőségekkel is rendelkezik. A természetes és mesterséges fénnyel egyaránt megvilágított konferencia termeink ideális helyszínt biztosítanak  üzleti megbeszélések, képzések, valamint céges tréningek lebonyolítására egyaránt kiváló csapatépítő programokkal.

Egyedi igények esetére kedvező feltételeket és különféle vállalati promóciókat is biztosítunk cégek, vállalatok, egyesületek, hivatalos szervezetek számára.

Ha bármilyen kérdése merülne fel céges ajánlatainkkal kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére. Személyre szabott ajánlattal kapcsolatban keresse értékesítő kollegánkat: marketing@hotelkiss.hu +36 30 821 2003
Galéria

HOTEL Kiss**** tata

Szobáink

Nézze meg Szobatípusainkat!

Hotel Kiss**** Tata | Standard szoba
Hotel Kiss**** Tata | Superior szoba