+36 34 586 888recepcio@hotelkiss.hu

Superior szobák

Hotel Kiss**** Tata | Superior szoba

Superior Szoba

Igazodva a kor követelményeihez, valamint figyelembe véve vendégeink kéréseit és a város kereslet-kínálati viszonyait, 2016-ban döntöttünk régi szárnyunk teljes felújítása mellett.
Superior szobáink kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy olyan kortárs, modern enteriőrt hozzunk létre, amely illeszkedik szállodánk arculatához, biztosítja vendégeink számára a maximális kényelmet és a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét. Az újonnan létrehozott Office Sarokban pedig megteremtettük a munkavégzéshez szükséges feltételeket.
Egyedi belsőépítészeti tervezés!
Az átalakítás során a szobák minden egyes elemét lecseréltük. Minden szoba egyedi belsőépítészeti terv alapján készült el. A burkolatok kiválasztásánál a világos, barátságos és nyugtató színeket valamint a minőségi anyagokat részesítettük előnyben. A hálószoba hangulatáról a különleges világítás valamint a tetőtér részeit felhasználó belsőépítészeti látványelemek gondoskodnak. A fürdőszobák nyugtató, homok színű burkolatai, minőségi üveg és kerámia szaniterei légies hangulatot árasztanak.
Belsőépítészet és szobafelszerelés!
Superior szobáinkat egyedi belsőépítészeti terv alapján, minőségi burkolatok, textíliák és szaniterek felhasználásával alakítottuk ki.
Reméljük, Superior szobáink, valamint megújult közösségi tereink elnyerik majd vendégeink tetszését is, legalább akkora örömöt okozva számukra, mint amilyen öröm volt nekünk a felújítás.
Üzleti partnereink számára személyre szabott árajánlattal állunk rendelkezésre. Amennyiben pedig személyesen is meg kívánják tekinteni megújult szobáinkat, időpontegyeztetés után készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Látogasson el hozzánk!

árkalkuláció és online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!
Galéria

HOTEL Kiss**** tata

További Szobáink

Hotel Kiss**** Tata | Szobáink