fbpx
+36 34 586 888recepcio@hotelkiss.hu

Hasznos információ

Fizetési lehetőségek

Szállodánkban az alábbi fizetési módok elérhetőek:

  • készpénzes fizetés,
  • bankkártyás fizetés (bármilyen típusú bankkártya),
  • SZÉP Kártyák (OTP, MKB, K&H).

Tata Kártya

Tata Városa 2011-ben vezette be a Tata Kártyát, melyet minden Tatán élő vagy dolgozó ember igényelhet. A kártyával a városban számos kedvezmény vehető igénybe, ezek közé tartoznak szállodánk wellness-, szállodai- valamint éttermi szolgáltatásai is.
A recepción bemutatott Tata Kártyával szállodánkban 15 % kedvezmény kapható. A kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel. http://www.tatakartya.hu/

Duna-Gerecse Kártya

A Duna-Gerecse térségi turisztikai kedvezménykártyához azok a Komárom és Tata környékén, valamint a Gerecse hegység területén megszálló turisták juthatnak hozzá, akik a partnerségben részt vevő szálláshelyen szállnak meg. Ezek közé tartozik a HOTEL KISS**** is.
A kártya 2 éjszakás szállás igénybe vételekor automatikusan jár, 1 éjszaka után pedig megvásárolható.
A kártya birtokosa széleskörű kedvezményekben részesülhet, melyekről a Duna-Gerecse Nonprofit Kft. weboldalán található bővebb információ. http://card.duna-gerecse.hu/elfogadohelyek/index.html
Szállodánkban a kártyával 15 % kedvezmény kapható az éttermi valamint a wellness szolgáltatások árából. A kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel. http://www.duna-gerecse.hu/

Foglalási feltételek

A foglalás feltétele 50 % előleg kifizetése.
Kérjük, minden esetben pontos adatokat és számlázási címet szíveskedjenek megadni. A fizetéshez szükséges adatokat a visszaigazolásban adjuk meg.
A foglalás csak az előleg beérkezése után érvényes, a fennmaradó összeg a szállodában történő tartózkodás alatt fizetendő.

Lemondási feltételek

A lemondást minden esetben írásban kell közölni.
Magánszemélyek esetén a lemondás az érkezést megelőző 5. napig lehetséges, ekkor az előleg összege visszatérítésre kerül, vagy egy következő foglalásnál beszámítható. Ezt követő lemondás esetén az első éjszaka ára kötbérként felszámolásra kerül.
Jogi személyek esetén a megrendelt szolgáltatás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 21. napig. Ha a lemondás az érkezés előtti 14-21 napon történik úgy a szállásköltség reggelivel csökkentett árának 50 %-a kerül kiszámlázásra. Amennyiben a lemondás az érkezés előtti 14 napon belül történik, úgy a szállásköltség reggelivel csökkentett árának 80 %-a kerül kiszámlázásra. No show esetén a teljes összeg kiszámlázásra kerül.