Bemutatkozás

2000. január 1-én nyitottam meg családommal és megfelelő szakember gárdával együtt a Kiss Panzió*** és Étterem kapuit. Célunk, egy olyan vendéglátó egység létrehozása volt, ami gasztronómiai élményekkel látja el az idelátogató vendégeket. Már a panzió kialakítása is sok olyan szolgáltatást nyújtott, ami nem volt megszokott ebben a kategóriában.

A 2003-as esztendőben vetődött fel bennünk a bővítés gondolata.

Két év alapos tervezés és az ezzel együtt járó engedélyezések után a „Talán Találkozunk Tatán” a Kiss Panzió fejlesztése, négycsillagos hotellé történő átalakítása projektünket az Európai Unió és a Magyar Állam is támogatta. A Regionális Fejlesztési Operatív Program Irányító Hatóságával együtt, két év alatt elkészült a Hotel Kiss**** és 2007. június 8-án megnyitotta kapuit.

Az eltelt rövid idő alatti tapasztalatok és vendégeink véleménye is bizonyítja, hogy megtartottuk azt a „családias” hangulatát a most már szállodaként üzemelő Hotel Kiss-nek, ami miatt az évek alatt törzsvendég körünk kialakult.

A Neszmélyi Borvidékhez tartozó Kiss János Pincészet, melyet még nagyapám alapított, újratelepített szőlővel, Chardonay, Sauvignon Blanc, Olaszrizling, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc boraival, hagyományőrző pincével és vendégházzal lett szoros és elválaszthatatlan része házunk gasztronómiájának.

A Szállodánk minden dolgozója azon fáradozik, hogy vendégeinket mosolyogva üdvözölhessék, mikor ismét ellátogatnak hozzánk.

Győződjenek meg személyesen, Tata város és környéke szépségéről és legyenek vendégeink a Hotel Kiss-ben.

Üdvözlettel: Kiss János